Despre noi

Cu mândrie vă anunțăm că suntem producătorii cunoscutelor mărci de saltele pentru copii, MyKids care sunt comercializate prin toate lanțurile de magazine online și fizice.

Suntem unul dintre cei mai mari producători din Romania de saltele pentru copii și bebeluși, produsele noastre fiind comercializate în majoritatea magazinelor fizice și online din România și din Ungaria.

În plus, departamentele de producție din cadrul companiei confecționează o gamă largă de lenjerie pentru pătuț, apărători laterale, baldachine, perne pentru alăptare, cearceafuri, perne personalizate etc.

Despre noi
Despre noi

Suntem mândri să susținem producția românească prin produsele pe care le confecționăm și, din acest motiv, suntem capabili să oferim saltele de calitate la cele mai bune prețuri de pe piața românească.

Toate produsele noastre sunt realizate în fabrica noastră de ultimă generație din Oradea conform standardelor Europene.

Confecționăm și comercializăm o gamă largă de saltele pentru pătuțuri, proiectate cu atenție, prin aceasta asigurându-ne că ați ales salteaua potrivită pentru copilul dumneavoastră.

Oferta noastră include diferite dimensiuni și tipuri de saltele:

Confecționăm la comandă orice dimensiune de saltea pentru copii în funcție de cerințele clienților noștri.

Oferim firmelor partenere interesate în comercializarea produselor noastre oferte personalizate care reflectă cel mai bun raport calitate-pret.

În speranța că vom reuși să facem față exigențelor și nevoilor dumneavoastră, vă invităm să ne contactați fără ezitare.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru fizic din Oradea

Magazinul se întinde pe 1000 de mp, parter și etaj și este situat în cartierul Ioșia, str. Lăpușului nr. 14. Produsele din magazinul MyKids se adresează mămicilor și copiilor lor, de la 0 la 5 ani.

Trecându-i pragul veți găsi o gamă largă de saltele pentru copii și bebeluși. Avem saltele din cocos, latex, spumă etc. Avem articole de puericultură mică (de la tetine, suzete, până la aparate medicale) și puericultură mare (mobilier, cărucioare, îmbrăcăminte, jocuri și jucării).

Magazinul MyKids.ro este deschis de luni până vineri, între 9.00 și 19.00, iar sâmbăta într 9.00 și 17.

Magazinul MyKids.ro Oradea – Parter (puericultură mică, haine, cărți, jucării, scutece)

Magazinul MyKids.ro Oradea – Etaj (puericultură mare, cărucioare, pătuțuri pentru bebeluși și tineret, mobilier, saltele pentru copii copii și bebeluși (din cocos, latex, spumă poliuretanică), lenjerie de pat, mașinuțe electrice, scaune auto, leagăne, etc.)

ECHIPA IVENIK CONCEPT