Cum alegi o saltea pentru copii de calitate?

Alege o saltea de calitate!
Parerile de pe internet sunt diverse si nu poti lua o decizie?
Firma noastră produce saltele de calitate cu durabilitate mare, menite să-i asigure copilului confort, să-l țină departe de probleme de spate, facilitându-i acestuia o creștere și o dezvoltare cât mai sănătoasă. Saltea pătuț bebe și copii pe orice dimensiune. Cea mai importantă piesă din camera copilului nu este patul ci salteaua, calitatea saltelei influențând calitatea somnului , așa că alegerea celei mai bune saltele pentru pătuț este o decizie foarte importantă. Mulți părinti  au ca prim criteriu de selecție atunci cand aleg o saltea, PREȚUL, dar totuși ar trebuie să facem o ierarhizare corectă a prioritaților, tocmai de aceea SĂNĂTATEA trebuie pusă pe primul loc.

Caracteristicile unei saltea de calitate:

Saltea cocos copii 120x60x10 MyKids Standard II
Saltea cocos copii 120x60x9 MyKids Basic I

Pe piata articolelor pentru copii exista o multima de pareri despre calitatea unei saltele.

Noi sustinem ca o saltea de calitatate trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

1. Să fie fermă și să ofere susținere. Copilul are nevoie de o saltea care să îi susțină bine spatele și să îi permită coloanei sa se alinieze corect. Dacă salteaua este de calitate, fabricată ca să îndeplinească aceste criterii, copilul tău va evita problemele cu spatele mai tarziu în viață. 2. Să fie confortabilă. Copilul tau are nevoie de un somn cu adevarat profund și odihnitor. Dacă nu se odihnesc bine, copiii pot avea probleme de concentrare, de atenție, și de memorie, poate în masură chiar mai mare decat adulții. În acest sens, saltelele sunt importante pentru că influențează direct calitatea somnului. 3. Confectionată din materiale care permit circulația aerului. O saltea care nu permite o bună circulație a aerului poate deveni un mediu propice pentru acarieni și bacterii, putând să cauzeze diverse probleme, precum apariția alergiilor. Când alegi salteaua, întreabă dacă e confecționată astfel încât să permită o buna circulație a aerului. 4. Nouă și durabilă. Salteaua îi va fi aproape copilului tău noapte de noapte, pentru mulți ani, o perioada foarte importantă a creșterii și dezvoltarii sale. Este esențial să alegi o saltea cu durabilitate mare, dar și de calitate, care să-i asigure confort, să-l țină departe de probleme de spate și alergii pe toata durata acestor ani.

Saltelele cu fibre de cocos sunt benefice pentru un somn sanatos.

Despre noi
Alegerea saltelelor pentru copii este vastă. Practic poate fi împărțită în 3 tipuri : cocos, latex și spumă. Fiecare material are avantajele sale individuale, dar în prezent cele mai mai avantaje le au saltelele de cocos. Ele excelează printr-un suport ferm și elastic, ventilație și depozitare bună a căldurii. Din moment ce bebelușii dorm într-o zi mai mult de 10 ore în medie, o saltea buna este de o alegere foarte importantă. Atunci când cumpărați o saltea, trebuie să acordați atenție diferitelor criterii care iau în considerare sănătatea copilului dumneavoastră. Aceste criterii includ SIGURANȚA ECOLOGICĂ. Salteaua din Fibră de Cocos îl va ajuta pe cel mic să se poata relaxa sau odihni în orice poziție, protejandu-l de umiditate, mirosuri neplăcute și transpirație. Aceasta are un rol extrem de important deoarece îl ajută în menținerea pozitiei corecte în timpul somnului și a poziției verticale cand bebelușul se va ridica în pătuț. Husa antialergică are un rol foarte important de a proteja salteaua de umezeală, pete și mirosuri neplacute. Nu există nici o îndoială că părinții doresc sa utilizeze doar cele mai bune produse pentru copiii lor.

Un somn relaxant este cel mai bun lucru pentru un bebelus fericit!