Cum alegi o saltea pentru copii de calitate?

PARERILE DE PE INTERNET SUNT DIVERSE SI NU POTI LUA O DECIZIE?

Firma noastra produce saltele de calitate cu durabilitate mare, menite sa-i asigure copilului confort, sa-l tina departe de probleme de spate, facilitandu-i acestuia o crestere si o dezvoltare cat mai sanatoasa. Saltea patut bebe si copii pe orice dimensiune. Cea mai importanta piesa din camera copilului nu este patul ci salteaua, calitatea saltelei influentand calitatea somnului , asa ca alegerea celei mai bune saltele pentru patut este o decizie foarte importanta. Multi parinti  au ca prim criteriu de selectie atunci cand aleg o saltea, PRETUL, dar totusi ar trebuie sa facem o ierarhizare corecta a prioritatilor, tocmai de aceea SANATATEA trebuie pusa pe primul loc.


Caracteristicile unei saltea de calitate:

Pe piata articolelor pentru copii exista o multima de pareri despre calitatea unei saltele.

Noi sustinem ca o saltea de calitatate trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

1. Sa fie ferma si sa ofere sustinere. Copilul are nevoie de o saltea care sa ii sustina bine spatele si sa ii permita coloanei sa se alinieze corect. Daca salteaua este de calitate, fabricata ca sa indeplineasca aceste criterii, copilul tau va evita problemele cu spatele mai tarziu in viata. 

2. Sa fie confortabila. Copilul tau are nevoie de un somn cu adevarat profund si odihnitor. Daca nu se odihnesc bine, copiii pot avea probleme de concentrare, de atentie, si de memorie, poate in masura chiar mai mare decat adultii. In acest sens, saltelele sunt importante pentru ca influenteaza direct calitatea somnului. 

3. Confectionata din materiale care permit circulatia aerului. O saltea care nu permite o buna circulatie a aerului poate deveni un mediu propice pentru acarieni si bacterii, putand sa cauzeze diverse probleme, precum aparitia alergiilor. Cand alegi salteaua, intreaba daca e confectionata astfel incat sa permita o buna circulatie a aerului. 

4. Noua si durabila. Salteaua ii va fi aproape copilului tau noapte de noapte, pentru multi ani, o perioada foarte importanta a cresterii si dezvoltarii sale. Este esential sa alegi o saltea cu durabilitate mare, dar si de calitate, care sa-i asigure confort, sa-l tina departe de probleme de spate si alergii pe toata durata acestor ani.

Saltelele cu fibre de cocos sunt benefice pentru un somn sanatos.

Alegerea saltelelor pentru copii este vasta. Practic poate fi impartita in 3 tipuri : cocos, latex si spuma. Fiecare material are avantajele sale individuale, dar in prezent cele mai mari avantaje le au saltelele de cocos. Ele exceleaza printr-un suport ferm si elastic, ventilatie si depozitare buna a caldurii. Din moment ce bebelusii dorm intr-o zi mai mult de 10 ore in medie, o saltea buna este de o alegere foarte importanta. Atunci cand cumparati o saltea, trebuie sa acordati atentie diferitelor criterii care iau in considerare sanatatea copilului dumneavoastra. Aceste criterii includ SIGURANTA ECOLOGICA. Salteaua din Fibra de Cocos il va ajuta pe cel mic sa se poata relaxa sau odihni in orice pozitie, protejandu-l de umiditate, mirosuri neplacute si transpiratie. Aceasta are un rol extrem de important deoarece îl ajuta in mentinerea pozitiei corecte in timpul somnului si a pozitiei verticale cand bebelusul se va ridica in patut. Husa antialergica are un rol foarte important de a proteja salteaua de umezeala, pete si mirosuri neplacute. Nu exista nici o indoiala că parintii doresc sa utilizeze doar cele mai bune produse pentru copiii lor.

Un somn relaxant este cel mai bun lucru pentru un bebelus fericit!